Gegraveerde spiegel met boedha

Gegraveerde spiegel met boedha

Deze gegraveerde spiegel is ontworpen voor een spiegel die buiten opgehangen wordt. De eigenaren wilde iets anders dan anders en wilde voorkomen dat er vogels tegenaan vliegen en zich bezeren. Hierdoor heb ik een ontwerp gemaakt voor op de spiegel en deze in de spiegel gegraveerd.

Het voordeel van het graveren is dat dit niet door de regen eraf gaat of dat deze door de zon zal verkleuren. Als de spiegel wordt gegraveerd wordt eerst de spiegel schoongemaakt, voor zien van het ontwerp waarna er vervolgens met een heel klein boortje over dit ontwerp wordt gehaald. Daarna wordt de spiegel weer schoongemaakt en voorzien van dikkere lijnen.

Om de spiegel weerbestendig te maken is de spiegel met kit vast gemaakt in het houten frame en nadat deze kit droog is voor zien van beugels om de spiegel een sterke achtergrond te geven. Als laatste worden de voorkant en achterkant nogmaals voorzien van een kit rand.
De graveerde spiegel is nogmaals voorzien van een kit rand bij het plaatsen, tussen het schilderij en de muur waar deze aan hangt.

Wilt u meer illustraties zien? Bekijk andere illustraties
Wilt u ook een illustratie of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met mij op.