trouwkaart

Bent u opzoek naar een eigen ontworpen trouwkaart? Zoek dan niet verder! Ik neem alle tijd om tot de perfecte trouwkaart voor u te komen.

Trouwkaart Stephan & Wendy

Tijdens een heerlijke vakantie gevraagd te worden, dat maakt de vakantie nog mooier. Maar dan begint het plannen van een trouwdag en daar hoort natuurlijk een trouwkaart bij. De kaart is modern en strak. Door de kleur combinatie toe te voegen waar wij zo van houden past de kaart nog beter bij ons. Wij zijn helemaal blij, op naar de grote dag!

Trouwkaart Linda & Marcel

Linda en Marcel hebben mij benaderd om hun een trouwkaart te ontwikkelen. Een jaar geleden heb ik de rouwbedankkaartjes gemaakt voor haar vader. Hier waren zoveel mensen naast hun zeer positief over en besloten niet verder te zoeken en mij te vragen voor hun trouwkaart. In eerste instantie wilden ze een traditionele kaart maar omdat ik Linda al wat langer kon heb ik ook één voorstel gemaakt die ik bij hun vond passen. Het idee is ontstaan door dat ik het karakter van Linda in de kaart wilde brengen: stoer, lief en modern. Toen zij het voorstel zagen wisten ze het meteen…dit wordt hem!

Trouwkaart GML

Giel en Marieke hebben mij benaderd om naast ceremoniemeester voor hun te zijn ook hun een trouwkaart te ontwikkelen. Duidelijk was dat hun dochter centraal zou staan bij de bruiloft. Het idee is ontstaan om de gasten vanuit Leone uit te nodigen voor deze vreugdelijke dag.