Nieuws

Trouwkaart Stephan & Wendy

Tijdens een heerlijke vakantie gevraagd te worden, dat maakt de vakantie nog mooier. Maar dan begint het plannen van een trouwdag en daar hoort natuurlijk een trouwkaart bij. De kaart is modern en strak. Door de kleur combinatie toe te voegen waar wij zo van houden past de kaart nog beter bij ons. Wij zijn helemaal blij, op naar de grote dag!

Getuige vragen?

Door mijn eigen bruiloft te plannen kom je ook de vraag tegen “Hoe vraag ik mijn getuige?”. Een aantal gedachtes kwamen in mijn hoofd. Waaronder een pen met de stijl van de kaart dit is dan het bedankje en in het pennendoosje de beruchte vraag “Wil je mijn getuige zijn?”. Zowel mijn verloofde als ik hebben dit geschenk gegeven net voor we gingen eten met voor ons al bekende getuiges maar met een smoes naar ons huis gelokt voor een etentje. De emoties liepen hoog op! Maar het leukste is dat ze allemaal verrast waren om getuige te mogen zijn en op deze speciale manier gevraagd te worden. Deze doosjes werden vol trots aan vrienden en familie getoond. Waardoor je een tijdje later nog te horen krijgt dat het een super maar vooral orgineel leuk idee is om de getuiges te vragen.

Lancering Aannemersbedrijf Hassing

Een project uit eigen bodem. Emile Hassing had een website en een restyle van zijn logo nodig. Was een leuk project, Emile heel veel succes ermee! Bent u ook nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op www.aannemersbedrijfhassing.nl.

Wendy is opzoek naar een nieuwe werkgever!

Bent u of kent u iemand die een veelzijdige en breed opgeleide werknemer nodig heeft? Lees dan verder!

Sinds december ben ik opzoek naar een nieuwe werkgever. Reden hiervan is dat ook de crisis toe slaat bij mijn vorige werkgever dus een vast contract aanbieden zat er niet meer in. Na 3 maanden mocht ik terugtreden bij mijn vorige werkgever maar kreeg door nog meer tegenvallende cijfers te horen dat ik helaas niet terug kan komen. Gezien het feit dat ik pas 4 jaar werkervaring heb loopt mijn uitkering af en moet ik mijn spaargeld gaan opmaken. Het geld wat ik bespaard had om thuis te blijven wonen en dit jaar wilde investeren in het kopen van een huis. Daarom hoop ik dat er ergens iemand is die toekomst in mij ziet!

Persoonlijkheid

Met mijn positieve instelling en laat ik mijzelf niet uit het veld slaan. Om overzicht te houden probeer ik, ondanks de hectische situaties die kunnen ontstaan, altijd gestructureerd. Mijn inzet is 200% en verwacht dat ook van mijn collega’s. In teamverband maar ook zelfstandig kan ik goed werken.

Creatief, ambitieus, flexibel, gedreven, collegiaal, hulpvaardig, leergierig, snelle leerling, perfectionistisch, stressbestendig, betrouwbaar en eerlijk

Ambitie & Loopbaan wensen

Sinds 19 januari 2010 ben ik afgestudeerd aan de HU waar in mijn HBO studie in 3,5 jaar heb afgerond.
Door mijn verschillende opleidingen en stages heb ik veel diverse producten afgeleverd. Printmedia producten
en webmedia producten realiseren heb ik in de loop van de jaren met veel plezier opgeleverd. Ik hou van
afwisseling en met al mijn behaalde competenties zou een afwisselende baan met de bij behorende functies
goed te realiseren zijn.

Ik ben opzoek naar een creatieve baan / projecten op interim basis bij een leuk bedrijf met hardwerkende
collega´s waar ik gezamenlijk of zelfstandig naar creatieve oplossingen kan zoeken om de targets te behalen.
Het realiseren van creatieve producten zoals het maken of het regisseren van videoclips, reclames via de
computer zoals 2D of 3D animaties, websites vormgeven en bouwen en het realiseren van printmedia
producten is waar ik het liefste mee bezig ben.

In de toekomst zou ik graag leiding willen geven of cursussen willen geven om mijn
ervaring en kennis met anderen te kunnen delen.

U kunt mijn CV natuurlijk downloaden

Kinderakte Jaeden

Naast de mooie trouwkaart is het ook belangrijk indien uw kinderen heeft deze bij de ceremonie te betrekken. Hiervoor hebben wij gekozen voor een kinderakte met dezelfde stijl als de trouwkaart van Linda & Marcel. Bekijk ook andere voorstellen van de kinderaktes.

Wilt u ook een eigen ontworpen kinderakte of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Trouwkaart Linda & Marcel

Linda en Marcel hebben mij benaderd om hun een trouwkaart te ontwikkelen. Een jaar geleden heb ik de rouwbedankkaartjes gemaakt voor haar vader. Hier waren zoveel mensen naast hun zeer positief over en besloten niet verder te zoeken en mij te vragen voor hun trouwkaart. In eerste instantie wilden ze een traditionele kaart maar omdat ik Linda al wat langer kon heb ik ook één voorstel gemaakt die ik bij hun vond passen. Het idee is ontstaan door dat ik het karakter van Linda in de kaart wilde brengen: stoer, lief en modern. Toen zij het voorstel zagen wisten ze het meteen…dit wordt hem!

Lancering Mokum Suites

Mijn laatste project bij Li Moon is gelanceerd. Mokum suites wilde een eigen website om zo meer publiciteit te halen.

Het Haartheater

Het Haartheater heeft een paar jaar geleden bij Li Moon een website laten maken. Naast de onderhoudsklussen vonden ze het nu tijd om de website een nieuwe frisse look te geven. En natuurlijk is dat gelukt!

Jarno gets wings

Van de familie kreeg Jarno een cursus parachute springen! Als helikopter monteur bij de luchtmacht vond hij het erg leuk en handig om ook uit een kapotte helikopter te springen! Hij kreeg genoeg sprongen cadeau op zijn wing te halen!

Om het cadeau te geven heeft de familie mij een kaart laten maken. Om zijn cadeau ook daadwerkelijk te kunnen over handigen.

Ondertussen heeft Jarno zijn sprongen gemaakt en heeft hij zijn wing gehaald! Gefeliciteerd, Jarno.

Zonder Kleerscheuren

Kevin en Juliëtte zijn samen een (kick)boksschool begonnen. Hiervoor was een eigen website noodzakelijk. Via Li Moon benaderd om een website voor hun te maken. Deel van het ontwerp stond al vast. Het overige deel van de vormgeving is onderweg ontstaan.

De website staat live, Kevin en Juliëtte zijn er erg blij mee.

Bedanktkaart fam. Breij

Het heen gaan van een geliefde is altijd moeilijk, de steun die u krijgt verzacht maar het verdriet wordt niet minder. Om de mensen te bedanken voor hun steun tijdens het moeilijke afscheid van hun man / vader / opa heeft deze familie mij benaderd een passende kaart te realiseren.

Kinderakte Leone

Als Ceremoniemeester heb ik natuurlijk ook de vormgeving tot mijn rekening genomen. Om het dochtertje meer betrokken te krijgen bij de bruiloft had het bruidspaar het idee om een kinderakte te laten maken. Zodat ook zij mocht tekenen op het gemeentehuis.
Bekijk ook andere voorstellen van de kinderaktes.

Wilt u ook een eigen ontworpen kinderakte of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

BP gastgerichtheid

BP wilde een BY MY GEUST filmpje. De film werd door de BP medewerkers gespeeld en opgenomen. De montage mocht ik voor mijn rekening nemen...

Trouwkaart GML

Giel en Marieke hebben mij benaderd om naast ceremoniemeester voor hun te zijn ook hun een trouwkaart te ontwikkelen. Duidelijk was dat hun dochter centraal zou staan bij de bruiloft. Het idee is ontstaan om de gasten vanuit Leone uit te nodigen voor deze vreugdelijke dag.

Restyle Lekker Alcoholvrij

De oude website van lekkeralcoholvrij.nl was erg ouderwets. Gelukkig vond de klant dat ook en gaf hij aan dat de blog site meer overeen moet komen met de webshop. Hierdoor is besloten het logo gelijk te houden en de kleuren toe te passen die ook op de webshop van toepassing zijn. Voor deze website heb ik een klein schets voorstel gemaakt. Met gevolg dat de ontwerpfase minder lang tijd zou kosten. Het resultaat is goed gelukt.

HPC wenst iedereen een spetterend 2013

Na de ontwikkeling van de website ben ik benaderd een kerst/nieuwjaarskaart te ontwikkelen. Dit wordt ieder jaar verstuurd maar eigenlijk altijd gemaakt door een striptekenaar. Dit jaar wilde ze echt iets anders en waren hier echt blij mee. Ook de reactie van de ontvangers waren erg positief!

Felicitatiekaart Minthe ten Brink

Eindelijk was het zover en is Minthe ten Brink geboren. Na de versieringen in haar kamertje was dit kaartje natuurlijk in dezelfde sfeer opgezet.

Nijntje klok

Eindelijk mijn schoolvriendinnetje is zwanger! Haar kinderkamer moest vol komen met roze nijntjes! Dat had ik in mijn oren geknoopt. Vanwege onze creatieve band had ik al 3d nijntje fotolijstjes gemaakt en een luiertaart. Maar wat geef je nu nog als het kindje geboren is? Het antwoord was een nijntje klok! Wederom waren de ouders erg enthousiast!

Restyle van Zimbabwe Art

Gelukkig was iedereen het eens, de oude site van Zimbabwe Art kon echt niet meer. Per toeval kwamen de organisatoren mij tegen en het klikte gelijk. Samen hebben we de koppen bij elkaar gestoken om ieder zijn eigen kennis zoveel mogelijk te gebruiken om het allerbeste resultaat te krijgen.

Het ontwerp en de techniek werd geheel aan mij overgelaten inclusief het ontwerpen van het Zimbabwe Art logo. Strak, kunstzinnig, creatief en functioneel waren de sleutel worden tot dit succes!

Neem eens een kijkje, wellicht komt u iets tegen waar u al heel lang naar op zoek was!

Nijntje luiertaart

Eindelijk mijn schoolvriendinnetje is zwanger! Haar kinderkamer moest vol komen met roze nijntjes! Na de 3d fotolijstjes van Nijntje moest ik nog een leuk cadeau verzinnen om mee te nemen naar de babyshower. Ik besloot een luiertaart te maken.