Baby

Felicitatiekaart Minthe ten Brink

Eindelijk was het zover en is Minthe ten Brink geboren. Na de versieringen in haar kamertje was dit kaartje natuurlijk in dezelfde sfeer opgezet.

Nijntje klok

Eindelijk mijn schoolvriendinnetje is zwanger! Haar kinderkamer moest vol komen met roze nijntjes! Dat had ik in mijn oren geknoopt. Vanwege onze creatieve band had ik al 3d nijntje fotolijstjes gemaakt en een luiertaart. Maar wat geef je nu nog als het kindje geboren is? Het antwoord was een nijntje klok! Wederom waren de ouders erg enthousiast!

Nijntje luiertaart

Eindelijk mijn schoolvriendinnetje is zwanger! Haar kinderkamer moest vol komen met roze nijntjes! Na de 3d fotolijstjes van Nijntje moest ik nog een leuk cadeau verzinnen om mee te nemen naar de babyshower. Ik besloot een luiertaart te maken.

Nijntje schilderijen

Eindelijk mijn schoolvriendinnetje is zwanger! Haar kinderkamer moest vol komen met roze nijntjes! dat had ik in mijn oren geknoopt. Vanwege onze creatieve band heb ik besloten 3 fotolijstjes te maken die zij op kan hangen.
Het idee is om de nijntjes zelf te maken zodat ik ze roze kon aankleden. Daarnaast heb ik de prints meerdere malen uitgeprint en gebruikt om de fotolijstjes 3d te maken. Om het roze te accentueren en vreugdelijker te maken heb ik in de fotolijstjes roze decoratiesnippers gebruikt. Deze fotolijstjes heb ik overhandigd toen ik Rosita weer zag. Vol trots heeft zij de lijstjes aan iedereen getoond. Op de babyshower sprak iedereen alleen nog over de fotolijstjes en dat iedereen dat wel zou willen hebben! Het was een geschenk vanuit het hart maar heeft bij iedereen het hart gestolen!