Rouw

Bedanktkaart fam. Breij

Het heen gaan van een geliefde is altijd moeilijk, de steun die u krijgt verzacht maar het verdriet wordt niet minder. Om de mensen te bedanken voor hun steun tijdens het moeilijke afscheid van hun man / vader / opa heeft deze familie mij benaderd een passende kaart te realiseren.

Bedankkaart heer R.M. Vollenga

Na een te vroeg maar mooi afscheid werd het tijd om de mensen te bedanken voor hun medeleven. De mensen waren zeer enthousiast over de mooie rouwkaart al vonden ze dat zelf erg vervelend omdat t daardoor erg dubbel voelde. Zelf vond ik het belangrijk dat mensen de link konden leggen aan de rouwkaart en de rouwbedankkaart. Dit heb ik ten eerste weten te bereiken door dezelfde kleuren te gebruiken en wederom gebruik te maken van een mooi waterbeeld. De familie, vrienden en kennissen waren wederom verbaasd over het mooie resultaat.

Rouwkaart Hr. R.M. Vollenga

Altijd komt de dood te vroeg, echter heeft de heer Vollenga een behoorlijke strijd geleverd. Vele operaties en herstelperiodes heeft de familie en de heer Vollenga doorstaan tot het bittere eind. En het enige wat er nu nog voor de heer Vollenga gedaan kon worden was een mooi afscheid te realiseren en zijn wensen uit te voeren. In de kaart komen vele elementen voor die in zijn leven een grote rol speelde. Ondanks de moeilijke tijd weet ik zeker dat hij zeer trots en tevreden zijn laatste adem heeft uitgeblazen, rust zacht papa!

Rouwkaart oma Annie

Het overlijden van uw dierbaren is altijd erg zwaar. In dit geval was de familie voorbereid dat het einde zou naderen maar wanneer. Wanneer is dan de tijd om ideeën op te doen voor de ceremonie of de rouwkaart? De familie had besloten dit nog niet te doen. Dit veroorzaakt natuurlijk veel stress als het overlijden van uw dierbaren dan toch is genaderd. Oma was verzot op Amersfoort en hield van de oude straten die zij vroeger als klein meisje heeft bewandeld. Het idee om dit te gebruiken voor oma’s rouwkaart kwam al snel tot stand.