Edilon

Dex-r 2k promotiemateriaal

Deze setjes zijn ontwikkeld om de Dex-r 2K lijm te promoten. Een van deze setjes is ook uitgevoerd tot display waar de lijmtubes in stonden bij de groothandel.

Dex-R 2k

Tijdens mijn stage heb ik een instructiefilm gemaakt. Deze instructiefilm laat via 3d precies zien hoe de Dex-R 2k gebruikt moet worden. Iedere stap wordt uitgebeeld inclusief het installeren van de lijmkoker in het lijmpistool. Tijdens mijn werkperiode bij Edilon ben ik verder gegaan met het afmaken van het instructiefilm.

Edilon stageverslag

Na mijn stage bij Edilon was het van belang een stageverslag te maken. Hierin moesten alle projecten en opdrachten in voorkomen. Maar het verslag moest ook binnen de stijl van Edilon passen. Edilon is een internationaal bedrijf die werkzaamheden aan treinrailsen doet. Hierdoor gekozen om mijn stageverslag ook in het engels te maken.

Edilon es-las

Edilon had een website nodig waar hun klanten hun status van hun orders konden bekijken.

Edilon Dex-R 2k

Één van de producten die Edilon verkoopt is de Dex-R 2K. Een super lijm als je hem goed gebruikt. Hiervoor is een speciale website ontwikkeld en is er op de website ook een 3d animatie film gemaakt zodat iedereen de handleiding kan overslaan. Wat de meeste klanten toch al deden. Nu zagen de klanten wat ze moesten doen en werden er minder klachten gemeld.

Edilon screensaver

Voor de beurs wilde Edilon een screensaver op hun computer scherm. Deze screensaver moest een kopie zijn van het grote boord wat op de wand hing alleen wel interactief.