Li Moon

Mokum Suites

Mokum Suites ligt in Amsterdam en wilde een eigen website om beter gevonden te worden.

Het Haartheater

Het Haartheater heeft een paar jaar geleden bij Li Moon een website laten maken. Naast de onderhoudsklussen vonden ze het nu tijd om de website een nieuwe frisse look te geven. En natuurlijk is dat gelukt!

Verox

Voor Verox ben ik bezig met een restyle. De site staat daarom ook nog niet live. Het ontwerp is gemaakt door een vormgever bij Li Moon. Tijdens het project blijft de vormgever dan ook nauw betrokken bij de realisatie. Zodat zijn visie daadwerkelijk tot het juiste resultaat zal leiden. De oude site was al een wordpress met een shop functie. Hierdoor is de restyle wel extra omslachtig, de shopfunctie moet blijven werken maar dit zorgt voor extra zorgvuldigheid. Het project is nu in afwachting van de klant.

Zonder Kleerscheuren

Kevin en Juliëtte zijn samen een (kick)boksschool begonnen. Hiervoor was een eigen website noodzakelijk. Via Li Moon benaderd om een website voor hun te maken. Deel van het ontwerp stond al vast. Het overige deel van de vormgeving is onderweg ontstaan.

De website staat live, Kevin en Juliëtte zijn er erg blij mee.

Interim-ecommercemanager

Via Li Moon is de vraag gekomen om voor Interim-ecommercemanager.nl een site te realiseren. Vooraf het logo ontwikkeld en vervolgens begonnen met ontwikkelen van de website. De klant waarvoor deze website is een vaste klant bij Li Moon en heb al meer dan 3 jaar producten voor hem ontwikkeld. Hierdoor weet ik welke richting de klant op wil en ben ik direct begonnen met bouwen en vormgeven in HTML, PHP en CSS. De ontwerpfase is hierdoor overgeslagen. De klant was zeer verbaasd maar zeer enthousiast over het resultaat!

Bed & Breakfest

Één van de bazinnen van Li Moon heeft door omstandigheden een appartement in handen gekregen met de locatie Amsterdam Osdorp. Dit is een prima locatie voor een Bed en Breakfest. Om het appartement meer tot de aandacht te brengen heeft zij besloten een eigen site te ontwikkelen. Tijdens de briefing lagen wij op één lijn en heb hierdoor besloten de ontwerpfase over te slaan en direct mijn ideeën tot resultaat om te zetten. Met kleine correcties was zij erg blij met het resultaat.

Interim-ecommercemanager

Via Li Moon is de vraag gekomen om voor Interim-ecommercemanager.nl een site te realiseren. Hiervoor is natuurlijk wel een logo en of een huisstijl nodig. Normaal wordt dit bij Li Moon ontwikkeld door vormgevers. Echter was het toen erg druk en zou betekenen dat het project vertraging op zou lopen. De klant waarvoor deze website is een vaste klant bij Li Moon en heb al meer dan 3 jaar producten voor hem ontwikkeld. Hierdoor weet ik welke richting de klant op wil, waardoor ik heb besloten een voorstel te maken. De klant was erg blij met het resultaat en besloten mijn voorstel aan te houden.

KwikFit narrowcasting – Maart

De narrowcasting van KwikFit is zichtbaar in elke vestiging. Deze speelt herhaaldelijk af met de speciale acties in die periode.

BP gastgerichtheid

BP wilde een BY MY GEUST filmpje. De film werd door de BP medewerkers gespeeld en opgenomen. De montage mocht ik voor mijn rekening nemen...

Alkoholfreishop.de

Omdat de websites Alcoholvrijshop.com en Deliciousdrinksshop.co.uk zo goed loopt heeft de klant besloten een extra store te maken waardoor hij ook de Duitse markt kan voorzien van zijn collectie alcoholvrije wijnen.

KwikFit narrowcasting – Januari

De narrowcasting van KwikFit is zichtbaar in elke vestiging. Deze speelt herhaaldelijk af met de speciale acties in die periode.

Restyle Lekker Alcoholvrij

De oude website van lekkeralcoholvrij.nl was erg ouderwets. Gelukkig vond de klant dat ook en gaf hij aan dat de blog site meer overeen moet komen met de webshop. Hierdoor is besloten het logo gelijk te houden en de kleuren toe te passen die ook op de webshop van toepassing zijn. Voor deze website heb ik een klein schets voorstel gemaakt. Met gevolg dat de ontwerpfase minder lang tijd zou kosten. Het resultaat is goed gelukt.

Deliciousdrinksshop.co.uk

Omdat de website Alcoholvrijshop.com zo goed loopt heeft de klant besloten een extra store te maken waardoor hij ook de Engelse markt kan voorzien van zijn collectie alcoholvrije wijnen.

Domaine de Fleur

Deze website is ontworpen door een collega. Samen met hem hebben wij een snel en zorgvuldig project afgeleverd. De klant was zeer enthousiast en heeft naast de .nl ook een .com versie laten maken.

Harry van Wijngaarden

Deze website is ontwikkeld bij Li Moon. Het idee was dat het modern en overzichtelijk moest zijn. De klant heeft besloten het onderhoud bij Li Moon te laten liggen en is deze website opgebouwd zonder Control Management Systeem. Dit heeft een aantal voordelen. De kosten zijn lager maar onderhoud zal altijd uitbesteed moeten worden.

KLM mailing voor personeel – september/oktober

Om elke 2 maanden wijzigt het assortiment van de inflight sales producten. Om het personeel hiervan op de hoogte te brengen wordt hier elke 2 maanden een nieuwe nieuwsbrief, productenpagina en quiz gemaakt.

KLM mailing voor personeel – juli/augustus

Om elke 2 maanden wijzigt het assortiment van de inflight sales producten. Om het personeel hiervan op de hoogte te brengen wordt hier elke 2 maanden een nieuwe nieuwsbrief, productenpagina en quiz gemaakt.

PWN landingspagina – Watertap

PWN gaat mee met zijn tijd! En worden er nu QR codes gebruikt om mensen meer/actuele informatie te bieden over het onderwerp. De QR codes worden op dit moment op borden en advertenties van PWN geplaatst

KLM mailing voor personeel – mei/juni

Om elke 2 maanden wijzigt het assortiment van de inflight sales producten. Om het personeel hiervan op de hoogte te brengen wordt hier elke 2 maanden een nieuwe nieuwsbrief, productenpagina en quiz gemaakt.

NEXT uitvaartadvies website

Hans Guldemond, oprichter van NEXT Uitvaartadvies, is ervan overtuigd dat ieder afscheid uniek is en waardig, warm en persoonlijk moet zijn. Een afscheid waar men met goede gevoelens op terugkijkt. Met een goede voorbereiding zijn veel uitvaartwensen mogelijk. Daar waar nodig zal altijd naar passende oplossingen worden gezocht.