Handyman

Restyle deel van huisstijl Handyman Heemstede

Het was tijd voor nieuwe prijskaarten. Zodat niet alleen de directie bij de Handyman Heemstede een neiuwe start maakt maar ook de winkel weer een frisse wind krijgt.

Handyman autobestikkering

Handyman Heemstede is de grootste winkel die Handyman BV bezit. Een van de grote verschillen is dat Handyman Heemstede ook leveringen bezorgt. Dit is met name met grote aankopen, denk hierbij aan uw koelkast en wasmachine. Om deze leveringen te kunnen doen heeft Hendyman Heemstede een nieuwe auto gekocht. Deze auto moet voorzien worden van bestikkering zodat ook mensen de auto herkennen en eerder naar de winkel zullen gaan.

Handyman cartoon

Voor de Handyman Heemstede is de vraag of ik een cartoon voor hun wil ontwikkelen. Het idee is dat de cartoon wordt gebruikt bij de toekomstige auto bestikkering en de winkelmaterialen.

Huisstijl Handyman Heemstede

De eigenaar van Handyman Heemstede wilde meer dan Handyman zelf bood. Hij is franchise ondernemer en bied naast de gebruikelijke producten die bij de Handyman vandaan komen ook witgoed, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Hiervoor had hij klanten die facturen nodig hadden. Zelf energielabels wilde maken. Hierdoor heb ik deze Handyman huisstijl gerealiseerd.