Halfords

Halfords cover 3

Het magazine van Halfords had op de cover altijd een speciaal interactief momentje.

Halfords nieuwsbrief ter attentie digitale magazine nummer 3

Halfords wilde het digitale medium breder gebruiken en besloten drie keer digitaal magazine uit te brengen. Bij het laatste magazine zijn er ook promotiematerialen eromheen gerealiseerd, zoals banners en een nieuwsbrief. De nieuwsbrief sprong bij de klanten zeer in het oog want de nieuwsbrief was wel in de huisstijl van Halfords maar wel met een frisse en bijpassende blik naar het magazine.

Halfords digitale magazine nummer 3

Halfords wilde het digitale medium breder gebruiken en besloten drie keer digitaal magazine uit te brengen. Bij het laatste magazine zijn er ook promotiematerialen eromheen gerealiseerd, zoals banners en een nieuwsbrief. Het magazine is gerealiseerd met het software Magstream echter is het alle content geprogrammeerd in flash met AS3. Deze flash bestanden zijn vervolgens ingeladen in het online software pakket van Magstream. In dit magazine zijn spelletjes en een quiz gerealiseerd om de gebruiker interactief mee te trekken in het magazine. Dit magazine heeft ongeveer 700 unieke speldeelnemers tot verzending weten te vergaren.

Halfords digitale magazine nummer 2

Halfords wilde het digitale medium breder gebruiken en besloten drie keer digitaal magazine uit te brengen. Bij het laatste magazine zijn er ook promotiematerialen eromheen gerealiseerd, voornamelijk banners voor de Halfords site. In deze editie stond de zomer in de spotlight. Het magazine bevatte een spelletje om gebruikers actief mee te krijgen in het magazine. Het aantal bezoekers viel tegen echter is dit door een verkeerd gekozen tijdsstip. Sommige Halfords klanten waren al met vakantie!

Halfords banner magazine 2

Het magazine van Halfords had op de cover altijd een speciaal interactief momentje.

Halfords digitale magazine nummer 1

Halfords wilde het digitale medium breder gebruiken en besloten drie keer digitaal magazine uit te brengen. Bij het laatste magazine zijn er ook promotiematerialen eromheen gerealiseerd, zoals banners en een nieuwsbrief.

Halfords coveranimatie nr.1

Het magazine van Halfords had op de cover altijd een speciaal interactief momentje.